Gå til indhold
Audeze
Gaming headset

Audeze Penrose X

2.095,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Fed gaming lyd kan også være trådløs. Audeze viser her, hvor lækkert det kan gøres. Passer til Xbox One, PC og den nye Xbox Series X / S.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Audeze Penrose X – trådløst gaming headset med fed lyd og masser af smarte detaljer

  • Passer til Xbox One, PC og Xbox Series X / S
  • Stabil low-latency trådløs wi-fi forbindelse
  • Bluetooth 5.0 (chat samtidig med spillyd)
  • Flot lydkvalitet også til musik
  • Højkvalitets mikrofon med god støjdæmpning (aftagelig)

Audeze Penrose X er et lækkert og avanceret trådløst gaming headset, som er beregnet til Xbox One, PC og den nye Xbox Series X / S. Her får du en stribe smarte funktioner til gaming, og du kan samtidig nyde den fede planar-lyd, som har gjort høretelefonerne fra Audeze berømte over hele kloden, både blandt gamere og musikelskere.

OBS: Hvis du spiller på PlayStation 4 (PS4), Mac eller den nye PlayStation 5 (PS5), kan du vælge søstermodellen Penrose (uden X). Bortset fra, at kontrastfarven på standardversionen er blå i stedet for grøn, er de to modeller identiske i lyd og funktion.

Perfekt trådløs funktion med både wi-fi og Bluetooth

Sammen med Audeze Penrose X får du en lille wi-fi dongle, som du stikker i en USB-port på din computer eller spilkonsol. Så har du tabsfri trådløs lyd lige ind i øret, og det er selvfølgelig low-latency, så billede og lyd altid kører helt synkront, ligesom hvis du lyttede via kabel.

Bluetooth finder du naturligvis også, og du kan samtidigt overføre trådløs lyd både via wi-fi og Bluetooth 5.0. Det betyder, at du kan holde chatten kørende via din telefon, samtidig med at du får den fulde lydoplevelse fra dine spil. Hvis du får lyst til at høre musik i stedet for, klarer du også det via Bluetooth eller via det medfølgende minijack-kabel.

Den nyudviklede mikrofon er bygget til at give dig krystalklar kommunikation, uanset hvor hårdt du kører på med dine spil. Den klarer helt op til 140dB lydtryk i stiv arm, og de indbyggede støjfiltre dæmper baggrundstøjen med op til 20dB. Så du kan stole på, at du går godt igennem, uanset hvor meget du selv eller dine omgivelser larmer.

Den dedikerede Audeze HQ app (mobil og computer) giver dig blandt andet adgang til en 10-bånds grafisk equalizer, så du kan fintune lyden til din helt personlige smag. I appen kan du også vælge, om du vil have medhør på din egen stemme oven i lyden fra spillet (’sidetone’).

Penrose X fås i grøn/sort finish. 

Bygget til lydkvalitet, komfort og holdbarhed

Planar Magnetic driverne i Audeze Penrose X er hele 100 mm i diameter, og de er bestykket med en stribe af de samme unikke og audiofile teknologier, som du finder på de kostbare head-fi modeller fra Audeze, herunder Fluxor/Fazor Neodym magnetsystem og Uniforce membraner.

De store ørepuder er i udført i memoryskum polstret med silkeblødt kunstlæder, og vægten på 320 gram er imponerende lav for en planar-konstruktion af denne størrelse. Så der skal stå mange tomme energidrikke på skrivebordet, før du bliver træt i ørerne.

Audeze Planar Magnetic – store drivere med stor lyd

Audeze er kendt verden over for deres Planar Magnetic høretelefoner, som er et meget spændende alternativ til de dynamiske konstruktioner, du ser fra de fleste andre producenter. I en Planar Magnetic driver er det traditionelle system med membran og svingspole erstattet af en utrolig tynd folie, hvor musiksignalet løber igennem en pådampet metal-leder, der dækker hele arealet.

Uanset genre og lydtryk er lyden fra et par Audeze Planar Magnetic høretelefoner altid imponerende hurtig og præcis, med masser af detaljer og en dyb og kontrolleret basgengivelse. Nogle mener, at denne lydkarakter ligger tættere på vores måde at opleve lyd på i den virkelige verden, men det et af de spørgsmål, som entusiasterne sikkert aldrig bliver enige om. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

  • Passer til Xbox One, PC og den nye Xbox Series X / S
  • Stabil lossless low-latency trådløs forbindelse via wi-fi
  • Bluetooth 5.0 (chat samtidig med spillyd)
  • Flot lydkvalitet også til musik
  • Højkvalitets mikrofon med god støjdæmpning (aftagelig)
  • Høj bærekomfort og lav vægt

Begrænsninger

  • Ikke 3D / head tracking teknologi eller surround
  • Ikke aptX Bluetooth

Tilbehør til Audeze Penrose X

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear, Gaming headset
Aktiv støjreduceringNej
Frekvensområde10-50000 Hz
MikrofonJa
BluetoothJa
Bluetooth type5
Enhed type/størrelse100 mm - Planar magnetic driver
Afspilning via USBNej

Anbefalede produkter