Gå til indhold
AudioQuest
Minijack-kabel

AudioQuest Golden Gate MJ

1.599,-stk
Leveringstid 3-4 uger
Lækkert RCA-Minijack kabel. En elegant kabelløsning med flot teknologi og fine præstationer. 
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AUDIOQUEST GOLDEN GATE – KOMPAKT OG ELEGANT SIGNALKABEL I HØJ KVALITET

  • Kompakt og elegant design med stereosæt samlet i ét yderkabel
  • Ledere i massivt PSC-kobber (Perfect-Surface Copper)
  • Koldsvejsede stik i rent kobber
  • Forgyldte kontaktflader
  • NDS-afskærmning (Noise-Dissipation System)
Golden Gate er et lækkert analogt signalkabel, som både giver dig kompakt design og ualmindelig god lydvaluta for pengene. Her har AudioQuest nemlig samlet alle ledere i ét yderkabel, hvilket både forenkler designet og reducerer materialeforbruget.

Besparelsen har man blandt andet brugt til at give dig massive kobberledere i eksklusivt PSC-kobber (Perfect-Surface Copper), som med deres ultraglatte polerede overflade giver optimal signaloverførsel netop dér, hvor det er allervigtigst, nemlig på lederens overflade. De koldsvejsede kobberstik er forgyldte, og du får også den unikke NDS-afskærmning, som beskytter signalet mod indstrålet elektromagnetisk støj (RF).

Golden Gate kan du for eksempel bruge til overførsel af musiksignalet fra CD-afspiller, D/A-konverter eller pladespiller til din forstærker. Med sit kompakte og elegante design er Golden Gate også yderst velegnet til steder, hvor du gerne vil have så diskret kabelføring som muligt, f.eks. hvis dit anlæg står frit fremme på en væghylde.

AudioQuest Golden Gate signalkabel fås i flere længder.

OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.

AudioQuest analoge signalkabler – en løsning til ethvert behov
Signalkablet har afgørende betydning for lyden fra dit anlæg. Det er her, du kan miste de sidste mikrodetaljer, som gør hele forskellen i jagten på det eftertragtede tredimensionelle lydbillede. Og det er her, at et forkert kabelvalg kan påvirke klangbalancen, så du for eksempel får for meget eller lidt diskant i lyden. Tænk et godt og velmatchet signalkabel med ind i budgettet, når du sammensætter dit anlæg. Så får du den maksimale lydvaluta for dine penge!

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa