Gå til indhold
1.699,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Eksklusive og audiofile in-ear-høretelefoner, som kan bruges både trådløst via Bluetooth og med kabel. Høj bærekomfort og op til 12 timers batteri.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

RHA T20 Wireless – eksklusive og audiofile in-ear-høretelefoner til både Bluetooth og kabel

  • Suveræn lydkvalitet med DualCoil-drivere
  • Kan både bruges trådløst og med kabel
  • Eksklusivt og solidt design i rustfrit stål
  • Op til 12 timers batteritid
  • Meget fin bærekomfort
T20 Wireless er audiofile og eksklusive in-ear høretelefoner, som kan bruges både trådløst via Bluetooth og med kabel. Du kan frit skifte mellem trådløs nakkebøjle og det specialdesignede medfølgende minijack-kabel. Det giver dig en helt unik frihed til at nyde seriøs hi-fi-lyd under alle forhold.

Konstruktion i rustfrit stål, avancerede DualCoil-drivere og støjdæmpende ørepropper er med til at garantere lydoplevelser af allerhøjeste karat. Du kan montere forskellige lydfiltre, der passer til lige netop din smag, og du kan styre musik og telefonopkald direkte fra kontrollen på nakkebøjlen.

Bag den solide stålkonstruktion gemmer sig RHA’s avancerede DualCoil-drivere, der præsterer en krystalklar lydkvalitet, imponerende dynamik og overbevisende musikalitet over hele toneområdet. En lydoplevelse, som ikke mange andre in-ear høretelefoner kan gøre bedre. Specielt ikke, hvis de også skal være til at betale.

Trådløs musik i høj kvalitet hele dagen
Med op til 12 timers spilletid kan du lytte trådløst hele dagen, og med NFC-parring går det som en leg at få forbindelse til din telefon. T20 Wireless understøtter både aptX og AAC lydformaterne, så du får optimal lydkvalitet, uanset om din telefon hedder Apple eller Android.

RHA T20 Wireless fås i sort finish. Eksklusivt bæreetui, udskiftelige lydfiltre, klips til tøjet og ørepropper i forskellige størrelser og materialer medfølger.

Lækker og stabil pasform
T20 Wireless er designet med støjdæmpende ørepropper, der sættes fast i øret på en lidt uvant facon. Selve høretelefonerne føres først om bag øret og derefter ned i selve øregangen. Den lidt anderledes placering betyder til gengæld, at når først T20 Wireless er sat i øret, så sidder den rigtigt godt fast og du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt de to ørepropper skulle falde ud, hvis du for eksempel drejer hovedet eller rykker i kabel eller nakkebøjle.

Geniale udskiftelige lydfiltre
RHA er klar over, at selv de mest audiofile ører har forskellige præferencer, når det kommer til lydens forskellige nuancer. Derfor leveres T20 Wireless med tre forskellige sæt lydfiltre, der har hver deres lydbillede. De små filtre monteres let bag selve øreproppen, så du kan prøve dig frem og finde hvilket par, der lyder bedst i lige præcis dine ører.

Skabt til iOS-enheder
T20 Wireless har iOS-kontrol monteret direkte på kablet. Dermed kan du styre musikken uden at skulle ned og rode i lommerne. Via den indbyggede mikrofon i fjernbetjeningen kan høretelefonerne også fungere som headset til iPhone, så du kan modtage opkald og føre samtaler med et enkelt tryk på en knap.

RHA – Sound. Engineered.
RHA er en forholdsvis ny producent, når det kommer til høretelefoner. Det er til gengæld gået gevaldigt hurtigt for det britiske firma, der blev stiftet af de to lydentusiaster Andrew Reid og Lewis Heath med baggrunde som henholdsvis ingeniør og kunstner. De to satte sig for at lave høretelefoner, der først og fremmest skulle lyde fantastisk, dernæst se fantastiske ud.

Med deres konstante innovation og nye, avancerede teknologi tog RHA anmelderne med storm og understregede firmaets nye rolle som en af markedets mest velrespekterede spillere.

Lyden skal i første række
RHA insisterer på at sætte lyden i første række. Alt fra valget af materialer til måden, de prioriterer at bruge deres penge på, understøtter det samme overliggende mål – at lave høretelefoner, der lyder fantastisk.

Du kommer ikke til at se RHA smide millioner efter verdenskendte popstjerner og atleter, så de “tilfældigvis” kan bære dem, når kameraet panorerer i deres retning. Til gengæld kan du være sikker på, at pengene bliver brugt på at give dig den bedst mulige lydkvalitet for dine penge.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

  • Suveræn lydkvalitet med DualCoil-drivere
  • Kan både bruges trådløst og med kabel
  • Eksklusivt og solidt design i rustfrit stål
  • Ørepropper i støjdæmpende design
  • Op til 12 timers batteritid
  • Bluetooth inkl. aptX, AAC og NFC
  • Meget fin bærekomfort
  • Kontrol/mikrofon til smartphone på nakkebøjle

Begrænsninger

  • Ikke specielt egnede til sport og træning
  • Ikke dedikeret app

Tilbehør til RHA T20 Wireless

Tekniske specifikationer

Frekvensområde16-40.000 Hz
Følsomhed90 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionÅben
BluetoothJa
Bluetooth teknologiaptX