Gå til indhold
Denon
Trådløst headset

Denon AH-GC30

2.499,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Komfortable,Lækre, trådløse, velspillende, sammenklappelige og med effektiv Noise Cancelling (ANC). En lækker oplevelse både ude og hjemme.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon AH-GC30 – trådløse over-ear høretelefoner med Bluetooth, Noise Cancelling (ANC) og lækker finish

Denon AH-GC30 er trådløse, komfortable og velspillende over-ear høretelefoner med aktiv støjreduktion (Noise Cancelling, ANC). Uanset om du sidder i toget, i flyet eller ved anlægget i stuen, vil disse lækre og sammenklappelige høretelefoner give dig store musikoplevelser – helt uforstyrret af udefrakommende støj. Med Clear Voice Capture (CVC) kan du også føre telefonsamtaler i imponerende klar kvalitet.

De avancerede Free Edge-drivere er konstrueret med kantophæng ligesom en rigtig højttaler. En Teknologi, der er lånt fra Denons mest eksklusive høretelefoner, og det baner vej for en utroligt luftig, naturlig og dynamisk lyd.

Batterilevetiden er op til 20 timer med Bluetooth og ANC aktivt. Automatisk standby på både Bluetooth og ANC sørger for, at høretelefonerne ikke dræner sig selv i tasken, hvis du skulle glemme at slukke for dem. Løber batterierne alligevel tør for strøm, kan du stadig lytte via det medfølgende kabel som med normale høretelefoner. Det koster lidt på lydkvaliteten, men AH-GC30 bliver trods alt ikke helt tavse som nogle konkurrenter.

Denon AH-GC30 fås i sort eller hvid finish.

Skabt til rejse, komfort og musiknydelse

AH-GC30 er spækket med gennemtænkte detaljer, som gør det til en fornøjelse at have dem med på farten. For eksempel kan de kobles trådløst til to Bluetooth-enheder samtidig (Dual Mode), så du lynhurtigt kan skifte fra det ene apparat til det andet, for eksempel hvis telefonen ringer, mens du ser en film på din tablet.

Komforten er i top, så du kan lytte i timevis uden træthed. Den polstrede hovedbøjle og ørepuder med memoryskum forkæler både dine ører og din musikoplevelse. Drejeled med to bevægelsesakser på ørestykkerne sikrer den helt optimale placering over dine ører. Bøjler og led er eksklusivt og solidt udført i aluminium, så AH-GC30 kan klare udfordringerne både i dag og i morgen.

AH-GC30 kan klappes sammen både i ørestykkerne og bøjlerne, og det medfølgende rejseetui glider ned i selv den mest fyldte rejsetaske. Går rejsen med fly, kan du bruge det medfølgende minijack-kabel til at koble dig på flyets entertainment-system eller eventuelt bare for at spare på batteriet.

Avanceret støjreduktion, højkvalitets Bluetooth og krystalklare opkald

AH-GC30 er en lukket konstruktion med bløde, omsluttende ørepuder i memoryskum. Dette lægger i sig selv en stor dæmper på støjen fra dine omgivelser. Resten klares af den indbyggede aktive elektroniske støjreduktion (Noise Cancelling, ANC).

Du kan vælge mellem tre ANC-indstillinger til henholdsvis fly, bus/tog og kontor, og hvis du lige har brug for at høre en besked fra stewardessen eller af anden grund vil lukke omgivelserne ind, kan du aktivere hear-through funktionen blot ved en enkelt berøring af ørekoppen.*

Bluetooth-funktionen understøtter aptX, aptX HD og Apple AAC, så du kan opnå dagens bedste Bluetooth-lydkvalitet, uanset hvilken telefon eller trådløs musikafspiller du bruger. Du kan også koble høretelefonerne til din computer via et USB-kabel. Så kan du få ukomprimeret digital lyd i fuld CD-kvalitet. 

Clear Voice Capture er en raffineret teknologi, som forbedrer lyden på en lang række parametre og sørger for, at du får en imponerende klar stemmegengivelse ved telefonopkald, selv i meget støjende omgivelser.

Denon Audio App – gør din oplevelse endnu større

Denon Audio App kan gøre musiklytningen på smartphone endnu sjovere. Lydbilledet kan fintunes med equalizerindstillinger, og spectrum analyzer, internetradio, playlister samt opdatering på sociale medier giver et ekstra pift til din oplevelse. Fås til iOS og Android.

* HiFi Klubben fraråder, at du bruger ANC i trafikken blandt biler eller lignende situationer.

Tilbehør til Denon AH-GC30

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear
Aktiv støjreduceringJa
Frekvensområde5-50.000 Hz
Følsomhed98 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionLukket
Impedans passiv16 ohm
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX HD, Apple AAC )
Enhed størrelse40 mm
Afspilning via USBJa

Anbefalede produkter