Gå til indhold
Denon
CD-afspiller

Denon DCD-A110

25.999,-stk
Forventes på lager 20. april 2024
  -
Denon fejrer deres 110-års jubilæum for fuld musik med denne eksklusive Limited Edition version. Kvalitet i verdensklasse!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon DCD-A110 – unik high-end Limited Edition CD/SACD afspiller til fejring af Denons 110-års jubilæum

  • Håndbygget på Denons egen Shirakawa fabrik i Japan
  • Produceres kun i begrænset antal (Limited Edition)
  • Ekstremt tung og stabil konstruktion inkl. aluminiumsfront med udfræset 110-års logo
  • Fremragende lydkvalitet inkl. Ultra AL32 Processing og Dual Differential DAC
  • Afspiller SACD/DSD bitstream fra discs

Denon DCD-A110 er en eksklusiv Limited Edition CD-SACD afspiller, som er udviklet og produceret specielt i anledning af Denons 110-års jubilæum. Det er faktisk hele 110 år siden, at Denon indtog deres plads blandt verdens førende producenter af lydudstyr, og når de lancerer en jubilæumsmodel, kan du være sikker på, at du står med noget helt unikt foran dig.

Alle detaljer på DCD-A110 er produceret til utrolig høje kvalitetsstandarder på Denons egen Shirakawa fabrik i Japan, som er reserveret til deres allerfineste high-end produkter. 110-års jubilæumslogoet er elegant udfræset på fronten, og den unikke og eksklusive finish i Graphite Silver er en fest for øjet.

Ejerglæde på højeste niveau

Under udviklingen af Denon DCD-A110 har ingeniørerne fået frie hænder til at forfølge deres drømme uden smålig skelen til budgettet. Lyden er fintunet af Denons egne ”gyldne ører” – Sound Masters – for yderligere at adskille jubilæumsversionen fra standardmodellen.

Inde bag forpladen finder du et utal af elektroniske og mekaniske forbedringer, og den afsluttende kvalitetskontrol er helt kompromisløs. Hvert færdigt eksemplar leveres således med 5 års fabriksgaranti og et specielt certifikat med godkendelse fra Denons ledende ingeniør. Alt i alt en helt unik totaloplevelse og et produkt, som vil give dig mange års uovertruffen ejerglæde.

Vent ikke for længe, hvis du vil sikre dig DCD-A110 eller et af de tre andre eksklusive 110-års produkter. Der er tale om en Limited Edition, som kun produceres i meget begrænset antal. Når det er slut, er det slut.

DCD-A110 fås i Graphite Silver aluminiumsfinish. Systemfjernbetjening med metalfinish medfølger.

Enestående teknik for enestående lydkvalitet

Denon DCD-A110 er bygget med udgangspunkt i den massive DCD-2500NE, som i forvejen er en ægte high-end CD/SACD afspiller. Men Denon har opgraderet både design og teknik i en grad, så der i praksis er tale om en helt ny model. Her er der kælet for selv de mindste detaljer, og resultatet er både synligt og hørbart.

På lydsiden er den mest markante opgradering sket på den digitale signalbehandling, som nu inkluderer Denons eksklusive Ultra AL32 Processing. Her bliver alle digitale audiosignaler intelligent opsamplet til 32-bit, så du får en ekstremt præcis og skånsom behandling af de altafgørende mikrodetaljer. Den vigtige D/A-konvertering varetages nu af hele 4 x Burr-Brown PCM1795 DACs i Dual Differential konfiguration. En helt overdådig bestykning, som er med til at adskille DCD-A110 fra den oprindelige version.

Chassiset er opbygget med meget kraftige sidepaneler samt topplade i aluminium, og det eksklusive Advanced S.V.H.-løbeværk (Suppress Vibration Hybrid) er af Denons egen produktion. Værket har dobbelt topplade og vibrationshæmmende skuffe i støbt aluminium, og der er brugt en kombination af forskellige materialer, som optimerer både mekanisk stabilitet og præcision i signalaflæsningen.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

  • Håndbygget på Denons egen Shirakawa fabrik i Japan
  • Produceres kun i begrænset antal (Limited Edition)
  • Ekstremt tung og stabil konstruktion inkl. aluminiumsfront med udfræset 110-års logo
  • Topplade, sidepaneler og fødder i aluminium
  • Ultra AL32 Processing signalbehandling med 32-bit opsampling og Dual Differential Burr-Brown DACs
  • Advanced S.V.H. løbeværk

Begrænsninger

  • Ikke indgange for eksterne digitale lydkilder
  • Ikke USB-indgang
  • Ikke udgang for høretelefoner

Videoer om DCD-A110

Tilbehør til Denon DCD-A110

Tekniske specifikationer

FjernbetjeningJa
TimerNej

Anmeldelser


4.0
2 anmeldelser
5
1
4
0
3
1
2
0
1
0
Morten
Norge
3/13/2024
Morten
Norge
Hans-Jürgen
Tyskland
11/19/2023

Meget god pænere glang.

Hans-Jürgen
Tyskland

Anbefalede produkter