Gå til indhold
43.999,-stk
Ukendt leveringstid
Tung og strømstærk analog effektforstærker, som kan drive selv de mest strømkrævende high-end højtalere med total kontrol.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Hegel H20 – kompromisløs analog high-end effektforstærker med enorme strømressourcer

  • Særdeles tungt og stabilt opbygget
  • Kan drive selv de mest strømkrævende højtalere med total kontrol
  • Dual Mono konstruktion
  • Både balanceret og ubalanceret tilslutning (XLR/RCA)

H20 er en tung og ekstremt strømstærk analog effektforstærker, som yder massive 2 x 200 watt i 8 ohm. Den vil drive selv de mest krævende high-end højtalere med overlegen kontrol ved enhver lydstyrke, og hvis du ikke har brug for monotrin eller den vanvittige effekt fra H30 topmodellen, kan H20 være effektforstærkeren, du og dit anlæg har drømt om i årevis.

Med H20 kan du koncentrere dig om at nyde det fantastiske lydbillede, den afgrundsdybe og kontrollerede bas og de utallige detaljer, som du ikke anede var i musikken, før du hørte den på H20. Hver eneste musiklytning bliver til en sublim oplevelse, der vil kalde gåsehuden frem igen og igen.

H20 er et perfekt forstærkermatch til Hegels egen P20 forforstærker og store high-end gulvhøjtalere, for eksempel 800-serien fra Bowers & Wilkins og EPICON-serien fra DALI. Den solide aluminiumsfront rummer kun Hegel-logoet, tænd/sluk-knappen og en diskret lysdiode. Selvsikkert og underspillet, præcis som et isbjerg med det hele gemt under overfladen.

H20 fås i sort aluminiumsfinish.  


Hegel – kompromisløs kvalitet og autentisk lyd

Norske Hegel har rødder tilbage til slutningen af 1980’erne og har i de mellemliggende årtier udviklet sig til et af hi-fi-branchens mest anerkendte brands, både blandt anmeldere og musikentusiaster. I dag sælges de prisbelønnede Hegel-produkter over hele verden, og de vinder stadig tests og hjerter på samlebånd, hver gang de får chancen for at vise deres unikke musikalske kvaliteter.

Hegel har især profileret sig som forkæmpere for de analoge lydkvaliteter, når de er allerbedst. En Hegel-forstærker kombinerer krystalklar detaljering med analog varme og musikalitet, og hvis dit hjerte banker for denne cocktail, finder du det ikke meget bedre, uanset pris.

Målet er at give musikelskeren en lytteoplevelse, som er så naturlig og engagerende som muligt. Derfor bruger Hegel virkelighedens lyd fra akustiske instrumenter og stemmer fra kendte kunstnere som primær reference. Intet andet er godt nok, når man skal finde den perfekte lyd. Når den er på plads, kan du til gengæld spille alle slags musik i uovertruffen kvalitet – uanset om det er en sart kammertrio eller Rammstein for fuld udblæsning.

Hegels høje kvalitetsniveau bunder i høj grad i traditionelle dyder som tunge, vibrationsdæmpende kabinetter og enorme strømforsyninger, som kan holde selv den mest krævende højtaler i et urokkeligt jerngreb. Men Hegel har herudover udviklet og anvendt en række avancerede principper inden for både analog og digital teknologi, som du kan læse mere om på Hegels hjemmeside . 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

  • Særdeles tungt og stabilt opbygget
  • Kan drive selv meget strømkrævende højtalere med total kontrol
  • Dual Mono konstruktion
  • Både balanceret og ubalanceret tilslutning (XLR/RCA)

Begrænsninger

  • Kan ikke brokobles til mono
  • Kun ét sæt højtalerterminaler
  • Ikke 12V trigger ind/ud

Videoer om H20

Tilbehør til Hegel H20

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt 8 ohm200 watt
Forvrængning (THD)0,006%
Signal/støjforhold100 dB
Dæmpningsfaktor1000
ForstærkerteknologiAnalog

Anbefalede produkter