Gå til indhold
Sennheiser
Trådløst headset

Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless

2.990,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Eksklusive høretelefoner, med smart ANC, der tilpasser sig dine omgivelser og fremragende lyd i et lækkert design med rustfrit stål og læder.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless – trådløse høretelefoner med fremragende lydkvalitet og lækkert design

  • Fremragende lydkvalitet
  • Smart noise cancelling (ANC)
  • Sammenklappeligt design i rustfrit stål og ægte læder
  • Nem aktivering af stemmestyring (Google Assistant, Siri og Amazon Alexa)
  • Kan spores med Tile-appen, hvis de bliver væk

Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless er eksklusive trådløse over-ear høretelefoner med noise cancelling (ANC) og lyd i ægte Sennheiser-kvalitet med både dynamisk, dyb bas og flot detaljering. Her får du et par høretelefoner, der giver dig lyst til at skrue op for musikken.

MOMENTUM 3 Wireless har smart ANC, der tilpasser sig dine omgivelser og giver dig den ro, du har brug for i toget eller på flyet. Så kan du slappe af eller bruge stemmestyringen til at få læst dine beskeder højt eller finde vej til dit næste møde, så du hele tiden er på forkant i en travl hverdag.

Designet i rustfrit stål og ægte læder med Sennheiser logoerne i aluminium på ørekopperne giver dig følelsen af, at du har noget eksklusivt og solidt mellem hænderne, som kan holde til at blive brugt i årevis.  

Find dine høretelefoner med Tile

MOMENTUM 3 Wireless har indbygget det smarte Tile-system. Det betyder, at du kan ringe til høretelefonerne via Tile-appen, hvis du ikke kan finde dem, så udsender de en høj lyd, eller du kan se, hvor de er på et kort. 

Har lange fingre, snuppet dine høretelefoner, så kan du også melde det i Tile-appen. Næste gang dine høretelefoner passerer en anden Tile-bruger, bliver placeringen registreret i appen, så du kan se, hvor de er henne.

Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless fås i sort eller hvid finish. Bæreetui og ladekabel medfølger.

Få arbejdsro med smart noise cancelling

MOMENTUM 3 Wireless er over-ear høretelefoner udstyret med behagelige puder i ægte læder, der omslutter dine ører. Det lægger i sig selv en dæmper på støj fra dine omgivelser, og resten klares af den smarte noise cancelling, der tilpasser sig, når du er på farten.

Pendler du med tog, analyserer høretelefonerne lyden og mindsker støjen. På kontoret genkender høretelefonerne igen de nye omgivelser og ændrer automatisk ANC-indstillingerne, så de passer til det nye lydmiljø.

Super brugervenlighed og personlig tilpasning

MOMENTUM 3 Wireless tænder automatisk, når du folder dem ud. Skal du give en besked til en kollega? Så hænger du dem bare om halsen, og musikken stopper. Høretelefonerne afspiller fra samme sted, når du er klar til at lytte igen.

Skal du til møde og har brug for en længere pause? Når du folder MOMENTUM 3 sammen, slukker den for strømmen og stopper musikken. Når du folder dem ud igen, tænder de automatisk for det hele igen fra samme sted i musikken (hvis både Bluetooth og app stadig er aktive på din telefon), selv efter flere dage.

MOMENTUM 3 Wireless har tre knapper på den højre ørekop til at styre opkald, musik, lydstyrke og Bluetooth. I Smart Control-appen fra Sennheiser kan du fintune høretelefonernes equalizer, noise cancelling, Transparent Hearing indstillinger og opdatere software.

MOMENTUM 3 Wireless har en batteritid på op til 17 timer med Bluetooth og ANC slået til, så du kan nyde lækker musik på et par eksklusive høretelefoner i timevis. Løber batteriet tør for strøm, kan du lytte videre via det medfølgende kabel eller tanke nyt strøm på 3,5 timer.

Høretelefonerne understøtter både Bluetooth aptX og AAC, så du får lækker trådløs lyd både på Android og iOS. Med aptX Low Latency kan du også nyde lækker filmlyd på Android.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

  • Eksklusivt design i rustfrit stål og ægte læder
  • Fremragende lydkvalitet
  • Fås i flere farver
  • Sammenklappeligt design
  • Kan spores med Tile-appen, hvis de bliver væk
  • Kan også bruges ved tomt batteri via kabel
  • Nem aktivering af stemmestyring (Google Assistant, Siri og Amazon Alexa)

Begrænsninger

  • Nogle alternativer har endnu mere effektiv ANC og/eller lavere vægt
  • Ikke velegnet til sport og træning

Tilbehør til Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear
Aktiv støjreduceringJa
Frekvensområde6-22.000 Hz
MikrofonJa
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX Low Latency )
Afspilning via USBJa

Anbefalede produkter