Gå til indhold
1.433,-stk
Forventes på lager 22. marts 2024
  -
Lækker trådløs lyd til kræsne ører. Her får du både den rigtige hi-fi-fornemmelse og den maksimale komfort. Holder/lader medfølger.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Sennheiser RS 175 – trådløs lukket over-ear hovedtelefon med lækker og støjfri digital lydkvalitet

  • Højkvalitets digital trådløs overførsel af musiksignalet
  • Lækker og støjfri hi-fi-lydkvalitet
  • Både optisk digital og analog lydindgang (ideel til brug sammen med TV)
  • Medfølgende holder med ladefunktion
  • Lukket konstruktion for maksimal afskærmning mod støj fra omgivelserne

Sennheiser RS 175 – trådløs lukket over-ear hovedtelefon med lækker og støjfri digital lydkvalitet

RS 175 er en trådløs hovedtelefon med lækker og støjfri digital lydkvalitet. Her får du den helt rigtige hi-fi-fornemmelse, og du kan samtidig frit bevæge dig rundt i huset eller haven uden at være hæmmet af irriterende kabler. RS 175 er en lukket konstruktion, som giver dig maksimal afskærmning mod støj fra omgivelserne (og omvendt).


Du får høj komfort med lav vægt og bløde, omsluttende ørepuder, og med Sennheisers avancerede digitale transmissions-teknologi kan du trådløst nyde din musik i tabsfri CD-kvalitet uden det irriterende baggrundssus, du ofte vil opleve fra FM-baserede løsninger.


Hvis du er den lykkelige ejer af en trådløs musikstreamer bliver det hele endnu sjovere. Så kan du nemlig koble hovedtelefonens trådløse senderenhed til din trådløse musikafspiller og få fuld adgang til hele din musiksamling. Og du kan oven i købet gøre det digitalt via den optiske tilslutning. Det samme gælder, hvis du vil bruge RS 175 sammen med dit flad-TV.*


Den medfølgende trådløse sender fungerer også som holder til hovedtelefonen, og den har selvfølgelig ladefunktion, så dine RS 175 er helt klar til kamp, næste gang du vil lytte til musik i trådløs topkvalitet.


RS 175 fås i sort finish. Holder/ladestation medfølger.


* RS 175 understøtter digital stereolyd (PCM) op til 16-bit/48kHz. Multikanal-formater som f.eks. Dolby Digital og DTS understøttes ikke.


RS 175 – nyd din musik i topkvalitet med fuld frihed
Sennheiser RS 175 er utrolig nem at bruge i dagligdagen. Når du har koblet den trådløse sender til dit anlæg, skal du bare trykke på et par knapper. Så sørger senderen selv for at skabe forbindelsen til hovedtelefonen én gang for alle. Med en rækkevidde på op til 100 meter (afhængigt af vægge m.m.) kan du helt ukompliceret nyde højkvalitets musik og filmlyd, hvor og når du har lyst. Der er selvfølgelig volumenkontrol på hovedtelefonen, så du hurtigt kan skrue op og ned.*

I denne generation har Sennheiser valgt at bruge deres egen avancerede og digitale 2,4 GHz transmissionsteknologi, som de også bruger i deres trådløse mikrofoner og de mange andre produkter, som har gjort Sennheiser til førstevalg for professionelle over hele kloden. I forhold til den tidligere Kleer-teknologi får du både bedre lydkvalitet, mindre støj og længere rækkevidde med Sennheisers egen løsning.

RS 175 er udstyret med to valgfrie EQ-indstillinger på holderen. Bass Boost fremhæver bassen, hvilket kan være nyttigt ved nogle musikformer. Virtual Surround giver en mere rumlig lydkarakter, som kan give et ekstra pift til din TV-lyd, for eksempel når du ser film eller sportsudsendelser.

* RS 175 understøtter digital stereolyd (PCM) op til 16-bit/48kHz. Multikanal-formater som f.eks. Dolby Digital og DTS understøttes ikke. Hvis dit TV ikke kan konvertere digital multikanals filmlyd til PCM, kan du i stedet bruge den analoge tilslutning.

Tilbehør til Sennheiser RS 175

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear
Aktiv støjreduceringNej
Frekvensområde17-22,000 Hz
Akustisk konstruktionLukket
Afspilning via USBNej

Anmeldelser


4.9
9 anmeldelser
5
8
4
1
3
0
2
0
1
0
Henrik
Danmark
3/17/2024

Super køb, kan anbefales

Henrik
Danmark
Danny
Danmark
2/25/2024
Danny
Danmark
Kees
Holland
2/22/2024

Denne fungerer perfekt, jeg er tilfreds med den!

Kees
Holland
Ida
Danmark
1/23/2024

Lidt svær at få forbundet med tv, men nu super produkt....fungere upåklageligt...

Ida
Danmark
Lasse
Sverige
1/17/2024

Fungerer som urværk! God lyd, let at tilslutte den til et ældre tv med optisk lydstik +++++

Lasse
Sverige