Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

IK Multimedia iRig Mic Cast 2 Billigst på PriceRunner

IK Multimedia iRig Mic Cast 2

419,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

IK Multimedia iRig Mic Cast 2 er en kompakt mikrofon til iPhone/iPod touch, iPad og android smartphones. Nemt og hurtigt!

Lagerstatus: På fjernlager, Leveringstid 5-7 hverdage
stk.

iRig Mic Cast 2 fra IK Multimedia er en lille og kompakt mikrofon med en stor og flot lyd.

 

YouTubers, journalister og andre som optager lyd og video, hvor vigtigt det er med god lyd, der skiller sig ud fra mængden. Hvis du optager eller streamer ved hjælp af en iPad, iPhone eller Android-enhed, er det dog ikke altid nemt - især når du er på farten.

Vi har alle set videoer, hvor lyden blev forstyret af baggrundsstøj, vind eller bare irriterende ekko.

 

Heldigvis behøver du ikke længere at kæmpe for at optage skarp lyd - iRig Mic Cast 2 er en overkommelig mikrofon i lommestørrelse, der nemt kan fastgøres til din enhed og lader dig lave god lyd hvor som helst og når som helst. Denne mikrofon er bygget til at minimere baggrundstøj og er derfor iddel til journalistisk brug.

 

iRig Mic Cast 2 virker til alle dine yndlings apps.

iRig Mic Cast 2 fungerer med enhver app, der optager lyd, så du kan skyde YouTube-videoer, Instagram-live-streams eller endda bruge det til Skype- og FaceTime-opkald. Den indbyggede hovedtelefonudgang kan bruges til at lytte til signalet i realtid for at være sikker på, at du optager god lyd. Det er ideelt til nyere smartphone-modeller uden et hovedtelefonstik.

For at komme i gang hurtigt med iRig Mic Cast 2, følger iRig Recorder 3 LE app med gratis (iPhone / iPad / Android) - Denne app er let at bruge til optagelse af lyd og video i høj kvalitet. Optag, trim, rediger og del direkte fra din enhed.

Pakken indeholder:

  • iRig Mic Cast 2 Mikrofon 
  • TRRS 1/8" minijack kabel - 20cm
  • Vindhætte
  • 2x ferromagnetic plates