Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Reno RU150 Sopran Ukulele Billigst på PriceRunner

Reno RU150 Sopran Ukulele

289,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

Begynder Ukulele lavet i god kvalitet med medfølgende taske - Fåes i 9 forskellige farver.

Ukulele - Perfekt til nybegynder og børn.

Vil du gerne begynder at spille Ukulele, så har du fundet en rigtig god starter her. En Sopran Ukulele er en god begynder Ukulele, som man nemt kan kommer igang med at spille på. Dens lille størrelse gør det nemt at tage den under arm og med til forskellige events.

Reno RU150 leveres inkl. en taske som beskytter ukulelen og gør det nemt at tage den med på farten.

 
Reno RU150 fåes i 9 forskellige farver som kan vælges ved bestilling, herunder:
Sunburst, Rød, Lys Grøn, Pink, Gul, Lys blå, Hvid, Sort og Natur.
Obs. Natur finish er lidtlysere end på billedet.

Hvilket tilbehør skal jeg købe udover?

Der er udvalgt tilbehør som vi altid anbefaler vores kunder at købe, hvis de ikke har det i forvejen. Når du skal stemme din Ukulele har du behov for en tuner, derfor anbefaler vi at du køber en Headstock Tuner som tilbehør. Nogen har en forventning om at de kan stemme deres Ukulele på gehør og derfor ikke behøver en Tuner - Det få musiker som kan stemme på gehør og derfor ikke noget vi anbefaler en nybegynder at gøre.

Skal man købe en nodebog? - Det er godt spørgsmål som rigtig mange stiller sig selv. Det er typisk muligt at finde en masse videoer på YouTube, som viser og forklar hvordan man kommer igang. Vi anbefaler dog stadig at man købe en lille smart lommebog, som indeholder nogen simpel akkorder - Du kan finde Notecracker - Ukulele Chords her.

 

Ønsker man at have sin Ukulele opstillet i stuen eller på værelset, så tilbyder vi et stort udvalg af vægophæng og gulvstativer, som giver dig mulighed for at udstille dit instrumentet og passe godt på det!

Kunder der har købt dette produkt har også købt