Gå til indhold
AudioQuest
Netværkskabel

AudioQuest Forest

999,-stk
Forventes på lager 14. april 2024
  -
Tilslut din musikstreamer med et godt netværkskabel i stedet for wi-fi – så får du langt bedre overførsel og færre forstyrrelser i musiksignalet. 
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Forest – seriøst Ethernet-kabel til seriøs musikstreaming

  • LGC-kobberledere forsølvet med 0,5% sølv
  • Metalstik med forgyldte kontaktflader
  • Dobbelt afskærmet
  • Fuldt afskærmede metalstik med beskyttende gummikappe
  • Flot sort/grønt design
AudioQuest Forest – seriøst Ethernet-kabel til seriøs musikstreaming
Forest er et lækkert og velkonstrueret Ethernet-kabel med seriøse løsninger overalt. De massive ledere i LGC-kobber (Long-Grain Copper) er forsølvede, hvilket er med til at få hele datastrømmen uskadt igennem kablet. Størsteparten af signalet løber nemlig på ledernes overflade, og sølv er det ultimative elektriske ledermateriale.

Forest er grundigt afskærmet, også omkring de enkelte ledere, og de solide metalstik har forgyldte kontaktflader. Et flot udført Ethernet-kabel til dig, der vil have den maksimale lydkvalitet til din streaming-musik.

AudioQuest Forest Ethernet-kabel fås i længder fra 0,75 til 12 meter.

AudioQuest Ethernet-kabler – tre kabelserier til tre behov
Trådløst netværk (wi-fi) er bekvemt, men hvis du gerne vil have høj stabilitet og maksimal lydkvalitet, bør du absolut kable dit netværksudstyr – for eksempel musikstreamer eller multirums-musiksystem – hvor det overhovedet er muligt. Wi-fi er nemlig meget følsomt over for støj, og wi-fi-kortet i din musikstreamer udsender også selv støj.

Digitalt eller ej – det kan gøre en hørbar forskel, om musiksignalet kommer den ene eller anden vej ind i din streamer. På samme måde som der kan være hørbar forskel på en coaxial eller optisk digitalindgang. I forhold til wi-fi kan en kablet netværksforbindelse (Ethernet) overføre langt større datamængder og er langt mindre udsat for støj, forvrængning og udfald. Ved at kable så meget som muligt kan du reservere dit trådløse netværk til laptop, smartphone, tablet og andre mobile enheder, så de også kommer til at køre optimalt.

Alle netværkskabler fra AudioQuest er solide og seriøse Cat 7-kompatible Ethernet-kabler, som fejlfrit kan få den maksimale datamængde frem til dit anlæg. Det giver dig en god sikkerhed for, at din musikoplevelse bliver så god som muligt. Specielt ved den sidste kabellængde fra router eller netværksswitch og frem til din musikstreamer kan et godt netværkskabel være med til at gøre en positiv forskel.

PEARL: Den mest økonomiske AudioQuest-serie. Et solidt og elegant Ethernet-kabel med ledere i LGC-kobber (Long Grain Copper), et materiale med bedre elektriske egenskaber end det gængse iltfrie kobber (OFHC), som bruges i mange konkurrerende produkter. Isoleringen er særdeles formstabil, så geometrien – og dermed impedansen – holdes konstant. Stikkene er også flot og solidt udført med forgyldte kontaktflader og gennemført afskærmning. En flot kabelløsning til anlæg i budgetklassen.

FOREST: Prisvenlig serie, som giver dig en højkvalitets kabelløsning til en fornuftig pris. Forest minder meget om Pearl-serien, men LGC-lederne er forsølvet for at optimere signaloverførslen yderligere.

CINNAMON: Ligesom på Forest får du her en forsølvet LGC-leder, men sølvindholdet er øget til 1,25% for at opnå ekstra fine elektriske egenskaber dér, hvor signalet primært løber, nemlig på ledernes overflade. Et lækkert Ethernet-kabel med flotte tekniske præstationer.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

Cat 7 kompatibelJa