Gå til indhold
AudioQuest
Subwoofer-kabel

AudioQuest Greyhound

1.299,-stk
Leveringstid 3-4 uger
  -
Ekstra slankt subwooferkabel, som er nemt at gemme væk, f.eks. langs en fodliste. Længder fra 2 og helt op til 20 meter.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Greyhound – slankt og diskret subwooferkabel med avanceret teknologi

  • Slankt design giver diskret kabelføring
  • Effektivt afskærmet mod støj, selv ved længere kabeltræk
  • Forsølvede ledere i iltfrit LGC-kobber (Long Grain Crystal)
  • Solide koldsvejsede stik i rent kobber
  • Fås helt op til 20 meters længde
AudioQuest Greyhound – slankt og diskret subwooferkabel med avanceret teknologi
Greyhound er et slankt og elegant kabel, som nemt lader sig placere diskret langs en fodliste. Lederne er udført i forsølvet ultrarent LGC-kobber (Long Grain Crystal), og NDS-afskærmningen beskytter effektivt mod indstrålet støj, selv ved lange kabeltræk.

De solide kobberstik har forgyldte kontaktflader, og kablet er koldsvejset fast til stikket, så varme og fremmede materialer ikke tilfører forvrængning i kontaktpunktet. Et højkvalitets subwooferkabel, som løser sin opgave effektivt uden at gøre opmærksom på sig selv.

AudioQuest Greyhound subwooferkabel fås i længder fra 2 til 20 meter.

 

AudioQuest subwooferkabler – seks kabelserier til seks behov
Subwooferkablet har til opgave at føre bassignalet intakt frem til din subwoofer, så du får en dynamisk og præcis bas i dit lytterum. På grund af det ofte lange kabeltræk – måske endda parallelt med støjfyldte strømkabler – er effektiv afskærmning yderst vigtigt for et subwooferkabel.
Gennem lyttetest har AudioQuest også konstateret, at det gavner både dynamik og præcision i bassen, hvis man omgiver kobberlederne med et lag sølv. Denne eksklusive detalje indgår derfor i næsten alle deres subwooferkabler.
Du kan vælge mellem hele seks serier af subwooferkabler fra AudioQuest, som dækker hele spektret fra budgetklasse til ekstrem high-end. Så der er garanteret også en løsning, der passer til din smag og dit anlæg.
BLACK LAB: Økonomiserien, som giver dig en fornuftig kabelløsning til en fornuftig pris. Kabel og stik er solidt og elegant udført, og lederne er udført i højkvalitets LGC-kobber, som har bedre elektriske egenskaber end det gængse iltfrie kobber (OFHC), som bruges i mange konkurrerende produkter. De forgyldte stik er koldsvejsede efter samme principper som bruges på selv de mest eksklusive AudioQuest-kabler. En flot kabelløsning til anlæg i budgetklassen.
GREYHOUND: Som navnet antyder, er dette et slankt og elegant kabel, som nemt lader sig placere diskret langs en fodliste. Lederne er udført i forsølvet ultrarent LGC-kobber, og NDS-afskærmningen beskytter effektivt mod indstrålet støj. Et højkvalitets subwooferkabel, som løser sin opgave effektivt uden at gøre opmærksom på sig selv.
IRISH RED: Ligesom på Greyhound får du her forsølvede LGC-ledere (0,5%), som har ekstra fine elektriske egenskaber dér, hvor signalet primært løber, nemlig på ledernes overflade. Designet er symmetrisk coaxial med to identiske ledere, og isoleringen er udført i polyetylen-skum, som både giver lavt signaltab og lav forvrængning. De koldsvejsede metalstik har forgyldte kontaktflader. Kabelserien til dig, der gerne vil forkæle dit anlæg lidt ekstra.
BOXER: Avanceret kabel med dobbelt-balanceret geometri, 3-lags kulstof-baseret NDS-afskærmning og Air-Tube isolering, hvor de enkelte ledere er omgivet af et polyetylen-rør, hvor man udnytter lufts suveræne egenskaber som elektrisk isoleringsmateriale. De massive ledere er forsølvet med 1,25% sølv, som yder et særdeles værdifuldt bidrag til ledningsevnen, uden at prisen løber løbsk. Stikkenes kontaktflader er forsølvet direkte oven på kobberet for optimal ledningsevne. Et godt kabelvalg til anlæg i mellemklassen.
HUSKY: Her er du definitivt trådt ind i den audiofile klasse. Du får det unikke DBS-system, som via en 72V-spænding mætter isoleringen, så den ikke optager elektrisk energi fra selve signalet. De massive ledere i det triple-balancerede design er forsølvet med 5% sølv, og en 4-lags NDS-afskærmning beskytter signalet yderst effektivt mod indstrålet RF-støj. Som på Boxer-serien er isoleringen omkring de enkelte ledere baseret på Air-Tube princippet. Husky fås både med traditionelle RCA-stik og balanceret XLR, som bruges på nogle high-end-subwoofere, f.eks. fra B&W.
OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa

Anmeldelser


4.4
7 anmeldelser
5
4
4
2
3
1
2
0
1
0
Petter
Norge
3/11/2024
Petter
Norge
Kjell
Sverige
3/8/2024
Kjell
Sverige
Peter
Sverige
1/25/2024
Peter
Sverige
Micki
Danmark
1/7/2024
Micki
Danmark
Peter
Holland
12/15/2023

Dette kabel blev anbefalet af Klubben. Gør hvad det skal gøre

Peter
Holland