Gå til indhold
AudioQuest
Signalkabel (Sæt)

AudioQuest Earth (RCA)

11.199,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Eksklusivt og meget avanceret signalkabel til anlæg i high-end-klassen. Ledere i ultrarent PSC+ kobber, fås både i RCA- og XLR-udgave.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Earth – eksklusivt signalkabel til anlæg i high-end-klassen

AudioQuest Earth – eksklusivt signalkabel til anlæg i high-end-klassen
Earth er et eksklusivt signalkabel med ledere i ultrarent PSC+ kobber og Air-Tube isolering i FEP (Flour-Polymer), som absorberer et absolut minimum af elektrisk energi. Samtidig er FEP utrolig stabilt i udtrukket form, så lederne inden i røret er praktisk talt kun i berøring med den ultimative isolering, nemlig luft.

Earth kan for eksempel bruges i et high-end-system til at forbinde separate for- og effekttrin. Det vil også være et fremragende valg til at overføre signalet fra en højkvalitets DAC eller til/fra et tilsvarende RIAA-trin.

NDS-implementeringen og stik er på samme høje niveau som på Water. 6-lags NDS-afskærmning mod RF-støj, 72V DBS-system (Dielectric-Bias System) og stik i ekstra rent forsølvet kobber (Hanging-Silver) er blandt de utallige andre lækre detaljer.

AudioQuest Earth signalkabel fås i flere længder og valgfrit i RCA- eller XLR-udgave.

OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.

AudioQuest Elements analoge signalkabler – fem kabelserier til fem behov
Signalkablet har afgørende betydning for anlæg i high-end klassen. Det er her, du kan miste de sidste mikrodetaljer, som gør hele forskellen i jagten på det eftertragtede tredimensionelle lydbillede. Og det er her, at et forkert kabelvalg kan påvirke klangbalancen og ødelægge den perfekt neutrale lyd, du har betalt dyrt for at opnå.

De fem modeller i Elements-serien er alle spækket med kabelteknologi i verdensklasse. Niveauet starter ved fremragende og fortsætter opad til det helt kompromisløse, som kan få selv det dyreste anlæg til at yde sit maksimale. Alle Elements-modeller fås valgfrit med RCA- eller XLR-stik.

WATER: Indgangsmodellen til den eksklusive Elements-serie. Et meget avanceret triple-balanceret kabel, der ligesom de dyrere modeller inkluderer brugen af AudioQuests unikke 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS "mætter" isoleringen via et elektrostatisk felt, så den ikke absorberer energi fra selve signalet. Lederne er af ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+), hvor overfladen er så ekstremt ren og jævn, at signaloverførslen overgår alle andre typer kobberledere, selv uden forsølvning.

Andre eksklusive detaljer er Air-Tube isoleringen, hvor de enkelte ledere er omgivet af et polyetylen-rør for at udnytte lufts suveræne egenskaber som elektrisk isoleringsmateriale. NDS-afskærmningen (Noise-Dissipation System) er i hele 6 lag og beskytter signalet yderst effektivt mod indstråling af RF-støj.

EARTH: Samme grundprincip som Water, men Air-Tube isoleringen er udført i FEP (Flour-Polymer), som absorberer et absolut minimum af elektrisk energi. Samtidig er FEP utrolig stabilt i udtrukket form, så lederne inden i røret er praktisk talt kun i berøring med den ultimative isolering, nemlig luft. NDS og stik er på samme høje niveau som på Water.

WIND: Et virkelig eksklusivt kabel med ledere i massivt PSS-sølv (Perfect-Surface Silver) i stedet for PSC+ kobber som i Earth – et ultimativt og kostbart materialevalg. Her er absolut intet overladt til tilfældighederne, og du kan være sikker på fremragende præstationer selv i kombination med meget ambitiøse anlæg.

FIRE: Her er du definitivt trådt ind i den kompromisløse klasse. Du får de samme massive PSS-sølvledere som i Wind, blot i endnu finere omgivelser. NDS-afskærmningen er i hele 8 lag, og diameteren på Air-Tube isoleringen er forøget, så du får endnu mere luft omkring lederne. Stikkene er af den fornemme WEL-type og er udført i ultrarent forsølvet kobber.

WILD BLUE YONDER: Samme grundprincip som Fire, men FEP Air-Tube isoleringen har fået forøget diameteren yderligere med 32%, hvilket skaber ultimative forhold for PSS-sølvlederne. Kompromisløs high-end-teknologi til dig, som nægter at lade et kabel begrænse din lytteoplevelse! RCA- eller XLR-stik.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa
Dielectric-Bias SystemJa