Gå til indhold
7.495,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Du behøver ikke gå på kompromis med lyden, fordi du foretrækker in-ear. Oplev ægte head-fi med disse unikke Planar Magnetic høretelefoner.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Audeze LCDi3 – åbne in-ear Planar Magnetic referenceklasse head-fi høretelefoner med Bluetooth

  • Åben Planar Magnetic konstruktion
  • Suveræn lyd for en in-ear model
  • Trådløs afspilning via Bluetooth 5.0/aptX HD samt via Apple Lightning og minijack kabel
  • Eksklusivt og solidt design i støbt magnesium
  • Håndbygget på Audezes egen fabrik i USA

LCDi3 er åbne in-ear Planar Magnetic høretelefoner med lyd i absolut verdensklasse for denne kategori. Her får du en lang række af de unikke Audeze-løsninger fra de store over-ear topmodeller, blot omplantet til in-ear format. Planar drivere, Fluxor magnetsystem, Fazor lydguider, Ultra-thin Uniforce membraner – det hele er her, og det udmønter sig i en enestående lydkvalitet, du aldrig ville have forventet fra en in-ear model. Mulighed for trådløs afspilning via Bluetooth sætter prikken over i’et. 

Lyden fra LCDi3 har en naturlig varme og musikalitet, som er helt uimodståelig, uanset om du lytter til elektrisk eller akustisk musik. Lydbilledet er stort og rumligt, med dyb og dynamisk bas, myriader af detaljer og en fremragende placering af de enkelte stemmer og instrumenter. Her oplever du lyden i et rigtigt rum – ikke ”inde i hovedet” som med mange billigere høretelefoner.

Unikke muligheder – også trådløst

LCDi3 er en rendyrket audiofil in-ear model skabt til dig, der vil have den ægte head-fi oplevelse uden at skulle have et par full-size høretelefoner på hovedet. I typisk head-fi tradition er det en åben konstruktion, som slipper lyden næsten frit igennem i begge retninger. LCDi3 er derfor ikke egnet til brug i støjende omgivelser, men den kan til gengæld være en helt perfekt løsning f.eks. til high-end musiklytning fra computeren på kontoret eller som professionel rejsemonitor. 

Som en genial detalje kan du også bruge LCDi3 trådløst via det medfølgende Bluetooth-modul.

Lightning-kabel med fjernkontrol og minijack-kabel medfølger også, så du har masser af muligheder for at bruge LCDi3 på den måde, som passer allerbedst til situationen. Både Bluetooth-modul og Lightning-kabel har indbygget DSP, som er med til at finjustere og optimere lydkvaliteten yderligere. 

LCDi3 fås i sort finish. 

Kompromisløst og solidt bygget

Planar Magnetic driverne i LCDi3 er hele 30 mm i diameter – helt ekstremt for en in-ear model – og derfor bliver høretelefonerne nødvendigvis også til at få øje på. Huset er til gengæld støbt i magnesium for at holde vægten nede og samtidig bevare den mekaniske styrke. En kompromisløs og eksklusiv løsning, som er med til at understrege ambitionsniveauet på denne model.

Audeze har selvfølgelig også tænkt på komforten, og derfor får du flere forskellige muligheder for at placere ørepropperne på en måde, der passer til dig. De nydesignede ’Ear Fins’ holder ørepropperne på plads med en lille blød krog, der griber fat i øret. Alternativt kan du bruge de traditionelle medfølgende ørepropper sammen med ’Ear Hooks’ ørebøjlerne, som går bag om ørerne.

Audeze Planar Magnetic – store drivere med stor lyd

Audeze er kendt verden over for deres Planar Magnetic høretelefoner, som er et meget spændende alternativ til de dynamiske konstruktioner, du ser fra de fleste andre producenter. I en Planar Magnetic driver er det traditionelle system med membran og svingspole erstattet af en utrolig tynd folie, hvor musiksignalet løber igennem en pådampet metal-leder, der dækker hele arealet.

Membranen er omgivet af et meget kraftigt magnetsystem af samme størrelse, endda på begge sider i de største og mest eksklusive modeller. Når det elektriske signal løber over membranen, vil magnetsystemet få folien til at bevæge sig og omdanne signalet til hørbar lyd. Den ultralette membran reagerer ekstremt hurtigt, og det giver en suveræn transientrespons over hele frekvensområdet. Samtidig giver det store membranareal en dyb og uanstrengt basgengivelse, og man undgår opbruds- og impedansproblemer, fordi membranen drives synkront over hele arealet.

Masser af fordele og nemme at drive

På bundlinjen har en Planar Magnetic konstruktion flere fordele, som direkte kommer dig til gode. Den høje effektivitet og den flade impedanskurve gør høretelefonerne lettere at drive for forstærkeren, og det giver dig mange flere valgmuligheder end med nogle alternativer.

På minussiden kræver den store membran og magnetsystemet deres plads, og Audeze bruger altid solide og resonansdæmpende materialer overalt. Det betyder, at deres høretelefoner hverken er de letteste eller mest kompakte modeller på markedet, men det glemmer du hurtigt, når først musikken spiller.

Et par Audeze høretelefoner spiller forbløffende godt på en almindelig højkvalitets forstærkerudgang, men de fortjener stadig en rigtig høretelefon-forstærker for at yde deres allerbedste. Så vil du til gengæld hurtigt opdage, hvorfor de har vundet hjerterne hos tusindvis af head-fi entusiaster over hele kloden.

Uanset genre og lydtryk er lyden fra et par Audeze Planar Magnetic høretelefoner altid imponerende hurtig og præcis, med masser af detaljer og en dyb og kontrolleret basgengivelse. Nogle mener, at denne lydkarakter ligger tættere på vores måde at opleve lyd på i den virkelige verden, men det et af de spørgsmål, som entusiasterne sikkert aldrig bliver enige om.

En ting er dog sikker: Planar Magnetic er et fuldgyldigt alternativ til andre high-end høretelefoner, og du skylder dig selv at opleve det, hvis du er bare det mindste interesseret i head-fi.

En oplevelse for livet

Et sæt høretelefoner som LCDi3 er en investering for livet. Du vil aldrig opleve, at de kommer til kort i nogen som helst sammenhæng, og du kan roligt regne med, at de vil blive ved med at følge dig, selvom du udskifter resten af anlægget. Det eksklusive og tidløse design er også baseret på optimalt materialevalg og lydkvalitet frem for tilfældige modeluner. Det giver en yderligere garanti for, at du aldrig kommer til at fortryde din investering.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

  • Åben Planar Magnetic konstruktion
  • Suveræn lyd for en in-ear model
  • Trådløs afspilning via Bluetooth 5.0/aptX HD samt via Apple Lightning og minijack kabel
  • Eksklusivt og solidt design i støbt magnesium
  • Fluxor/Fazor magnetsystem
  • Håndbygget på Audezes egen fabrik i USA

Begrænsninger

  • Ikke specielt kompakte
  • Meget begrænset lydisolering i forhold til omgivelser
  • Pasform kan kræve tilvænning
  • Ikke Apple AAC på Bluetooth

Tilbehør til Audeze LCDi3

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear, Head-Fi
Frekvensområde10-50000 Hz
Følsomhed110 dB
Akustisk konstruktionÅben
Impedans passiv20 ohm
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX HD )
Enhed type/størrelse30 mm - Planar magnetic driver
Afspilning via USBNej

Anbefalede produkter

Euclid
Head-fi in-ear høretelefoner
10.995,- / 10.999,- / Sæt