Gå til indhold
Bowers & Wilkins
Trådløst headset

Bowers & Wilkins PX7

2.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Suveræn lyd, eksklusivt design, høj komfort, nem betjening – disse avancerede ANC over-ear høretelefoner sender dig op i luksusklassen.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins PX7 – eksklusive trådløse luksus over-ear hi-fi-høretelefoner med fremragende lydkvalitet, lækkert design og avanceret noise cancelling (ANC)

  • Fremragende lydkvalitet med dyb og fyldig bas
  • Meget brugervenlige med smart tænd/sluk
  • Smart Adaptive Noise Cancelling (ANC)
  • Adaptive Bluetooth 5.0 inkl. AAC og aptX HD
  • Eksklusivt design i kulfiber komposit og nano-behandlet tekstil

Bowers & Wilkins PX7 er eksklusive og avancerede over-ear Bluetooth hi-fi-høretelefoner med suveræn lydkvalitet og smart noise cancelling (ANC). Her er alle kræfter sat ind på at give dig en totaloplevelse i luksusklassen, både hvad angår lyd, komfort, design og finish.

PX7 har dagens bedste Bluetooth 5.0-teknologi, som arbejder perfekt sammen med den avancerede ANC-funktion. Det betyder optimal lydkvalitet og samtidig en state-of-the-art støjreduktion, som automatisk tilpasser sig til dine omgivelser og sikrer dig en uforstyrret musikoplevelse uden at forringe lyden.

Alle materialer er valgt for at give dig den bedste kombination af slidstyrke og lav vægt. For eksempel er hovedbøjlen udført i kulfiber-komposit, som både er lettere og stærkere end metal. Og den elegante stofbeklædning på de drejbare ørekopper er nano-behandlet for at afvise vand, snavs og støv.

Genialt brugervenlig med smart tænd/sluk

PX7 har indbyggede sensorer, som automatisk sørger for at tænde og slukke både høretelefonerne og afspilningen, alt efter om du vil lytte, snakke eller bruge dine ører på egen hånd. Vil du lytte til musik? PX7 tænder automatisk, når du samler dem op. Skal du lige sige noget til sidemanden? PX7 standser afspilningen på din musik-app, når du løfter en ørekop eller hænger dem om halsen – og går selv tilbage til afspilning fra samme sted, når du er klar til at lytte igen.

Læg PX7 fra dig, og de slukker selv for strømmen og standser din musik-app. Når du samler dem op igen, tænder de automatisk for det hele igen fra samme sted i musikken. For at aktivere din stemme-assistent på telefonen, trykker du bare på en enkelt knap – så er assistenten klar til at lytte. Enkelt, intuitivt og genialt!

Med op til 30 timers aktiv batteritid og smart strømstyring kan du holde din PX7 klar på standby i ugevis – bare saml den op, og du er klar til at lytte!

Bowers & Wilkins PX7 fås med finish i sort (Space Grey) eller sølv (Silver). Transportetui medfølger.

Eksklusive og superstærke materialer

PX7 er højteknologiske høretelefoner, hvor alt er udviklet in-house hos Bowers & Wilkins, og intet er overladt til tilfældighederne. Det gælder også materialevalget, som kombinerer maksimal styrke og minimal vægt. Hovedbøjlen er udført i ’short strand carbon fibers’ – et helt nyt kulfiber-komposit, som vejer langt mindre end både stål og aluminium, men er langt stærkere og bedre til at dæmpe resonanser og stående bølger. Det gavner både holdbarhed, komfort og lydkvalitet, og som ekstra bonus giver det et cool og spændende look til dine PX7.

Bowers & Wilkins har testet en lang række materialer til ørepuderne, og resultatet er faldet ud til fordel for blødt kunstlæder. Det har vist sig at give den bedste lydkvalitet, og samtidig er det mere hygiejnisk og allergisikkert end ægte læder. Det elegante tekstil på hovedbøjlen og ørekopperne er et patenteret design, som er nano-behandlet for at afvise støv og snavs. Du skal derfor ikke være bange for, at dine PX7 kommer til at se trætte og snavsede ud i utide.

Højkvalitets Bluetooth og avanceret noise cancellation (ANC)

Bowers & Wilkins er første producent på markedet til at bruge det nye aptX Adaptive BT 5.0 Bluetooth-chipset. Det betyder kort sagt bedre trådløs lyd, bedre støjreduktion, lavere strømforbrug og lavere forsinkelse mellem lyd og billede, når du for eksempel bruger PX7 til videoafspilning. Med det nye chipset kan du endelig få effektiv ANC uden samtidig at suge livet ud af musikken, som du kan opleve det på nogle alternativer.

PX7 har Adaptive ANC, hvilket vil sige, at støjreduktionen automatisk tilpasser sig dine omgivelser. Via den dedikerede Bowers & Wilkins-app kan du finjustere funktionen til din personlige smag. Det gælder også voice pass-through, som lader stemmer fra omgivelserne slippe mere eller mindre igennem. Og hvis du sidder i din salige ANC-boble i flyet og lige skal høre, hvad stewardessen prøver at fortælle dig med kaffekanden, trykker du bare kort på ANC-knappen – så er der hul igennem.

Som en anden lækker detalje kan PX7 kobles trådløst til to Bluetooth-enheder samtidig (Dual Mode), så du lynhurtigt kan skifte fra det ene apparat til det andet, for eksempel hvis telefonen ringer, mens du ser en film på din tablet. Rigtig smart, hvis du for eksempel sidder i toget og ikke lige har lyst til at rode rundt med dine enheder.

Hvis du vil spare på strømmen, kan du lytte via det medfølgende minijack-kabel eller via USB fra din computer. Med USB-afspilning kan du nyde ukomprimeret digital lyd i fuld CD-kvalitet, uden at du er nødt til at investere i en separat D/A-konverter som med de fleste andre høretelefoner.

Telefonopkald i topkvalitet

Ud over de musikalske kvaliteter har B&W også arbejdet hårdt for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du telefonerer. PX7 bruger således to mikrofoner og Clear Voice Capture-teknologi (CVC 2), som forbedrer stemmegengivelsen markant. Den ene mikrofon fokuserer på din stemme, mens den ekstra mikrofon opfanger støj fra omgivelserne og hjælper med at få din stemme trukket frem i forgrunden.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

  • Fremragende lydkvalitet med dyb og fyldig bas
  • Meget brugervenlige med smart tænd/sluk
  • Smart Adaptive Noise Cancelling (ANC) med Pass-Through
  • Dedikeret app til personlige brugerindstillinger
  • Adaptive Bluetooth 5.0 inkl. AAC, aptX HD og aptX Adaptive 24bit
  • Eksklusivt design i kulfiber/komposit og smudsafvisende tekstil
  • Kan forbinde til to Bluetooth-enheder samtidig
  • Kan også spille via kabel (minijack/USB)
  • Opkald i høj kvalitet med CVC (Clear Voice Capture)
  • Nem aktivering af din personlige stemme-assistent (Google Assistant, Apple Siri m.fl.)
  • Drejbare ørekopper for nem transport (hårdt transportetui medfølger)
  • Fås i flere farver

Begrænsninger

  • Kan ikke spille uden batteristrøm
  • Ikke fuldt sammenklappelig
  • Ikke velegnet til sport og træning

Reviews

Videoer om PX7

Tilbehør til Bowers & Wilkins PX7

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear
Aktiv støjreduceringJa
Frekvensområde10-30.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionLukket
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX HD, Apple AAC )
Afspilning via USBJa

Anmeldelser


4.7
3 anmeldelser
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0
Mikael
Sverige
9/2/2022
Mikael
Sverige
KENNETH
Danmark
8/15/2022
KENNETH
Danmark
KIM
Danmark
8/14/2022

Super fede og god lyd.

KIM
Danmark

Anbefalede produkter