Gå til indhold
4.699,-stk
Forventes på lager 1. juni 2024
  -
Er godt ikke godt nok til dig? Så er du klar til at opleve disse overdådige over-ear høretelefoner. Suveræn lyd, finish og komfort!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon AH-D5200 – eksklusive over-ear høretelefoner med suveræne hi-fi-kvaliteter

  • Fantastisk lydkvalitet med 50mm FreeEdge Drivere
  • Overdådig finish i træ og ægte aluminium
  • Suveræn bærekomfort til enhver hovedform
  • Alle ledere udført i 4N ultrarent iltfrit kobber
  • Relativt lav vægt for high-end høretelefoner
AH-D5200 er et par overdådige over-ear høretelefoner med finish, teknologi og lydkvalitet i den absolutte luksusklasse. Ægte træ og ultrarent kobber er med til at give dig en uforglemmelig, autentisk totaloplevelse. Du kommer særdeles tæt på den endnu mere eksklusive EISA-vindende AH-D7200, men til en mærkbart lavere pris. Som ekstra bonus får du også en lækkert udført minijack-til-jack adapter med i købet.

AH-D5200 opsummerer mere end 50 års Denon-erfaring med at producere højkvalitets høretelefoner, og der er kælet for hver en detalje. Hovedbøjlen er blødt polstret med  superblødt skind, ørekopperne er unikt udført i træ, og hver eneste detalje er tunet til maksimal ydelse helt ned til kabelføringen, som er i ultrarent kobber.

Skabt til det bedste udstyr
AH-D5200 er relativt nem at drive, så du kan uden problemer tilslutte den til høretelefon-udgangen på enhver forstærker. Du kan også tilslutte den direkte til din telefon, hvis den har minijack-tilslutning, men det vil ikke yde disse fantastiske høretelefoner retfærdighed.

Hvis du virkelig ønsker at opleve den fulde lydkvalitetet fra AH-D5200, anbefaler vi kraftigt en seriøs separat høretelefon-forstærker. I dag findes der højkvalites høretelefon-forstærkere både til hjemmebrug og til mobile devices, og med sådan en kombination er din musikoplevelse godt på vej op i den syvende lydhimmel! 

AH-D5200 fås med finish i ægte træ (Zebrawood).

Kompromisløs og eksklusiv
De overdådige ørestykker på AH-D5200 er udført i træ – et eksklusivt materialevalg, som kombinerer fremragende akustiske egenskaber med look og finish i Rolls Royce-klassen. Træet har høj egendæmpning, og ørestykkerne er formet til at eliminere resonanser og refleksioner. En sidegevinst er, at brugen af træ er med til at give lyden en mere naturlig og ”højtaleragtig” klang.

De åndbare ørepuder er beklædt med ekstremt blødt og behageligt syntetisk læder. Et materiale, som ikke er valgt for at spare penge, men fordi det har endnu bedre egenskaber end naturens alternativ. Puderne er fyldt med memoryskum, der former sig efter din hovedform og sikrer størst mulig bærekomfort. Ørekopperne er ophængt med Denons patentanmeldte kugle/drejeled, som tilpasser sig til enhver hovedstørrelse og hovedform.

Mere skjult – men med afgørende betydning for lydkvaliteten – er kabelføringen i AH-D5200. Alle ledere er udført i 99,99% rent, iltfrit kobber (4N OFC), og de meget kraftige neodym-magneter er hele 50 mm i diameter. Sammen med de kantløse Free Edge-membraner giver det et utrolig luftigt og dynamisk lydbillede, som ubesværet bevæger sig langt hinsides begge grænser for det hørbare område. Det aftagelige kabel giver desuden adgang til at skifte til endnu mere eksotiske entusiastkabler, hvis du måtte ønske det.

En oplevelse for livet
Et sæt høretelefoner som AH-D5200 er en investering for livet. Du vil aldrig opleve, at de kommer til kort i nogen som helst sammenhæng, og du kan roligt regne med, at de vil blive ved med at følge dig, selvom du udskifter resten af anlægget. Det eksklusive og tidløse design er også baseret på optimalt materialevalg og lydkvalitet frem for tilfældige modeluner. Det giver en yderligere garanti for, at du aldrig kommer til at fortryde din investering.

Tilbehør til Denon AH-D5200

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear, Head-Fi
Aktiv støjreduceringNej
Frekvensområde5-40.000 Hz
Følsomhed103 dB
MikrofonNej
Akustisk konstruktionLukket
Impedans passiv24 ohm
BluetoothNej

Anmeldelser


5.0
8 anmeldelser
5
8
4
0
3
0
2
0
1
0
Brian
Danmark
2 dage siden
Brian
Danmark
Jan-Henning
Norge
3/22/2024

Jeg har hørt mange forskellige høretelefoner gennem flere årtier, her gik jeg til et skifte for at bytte Denons billigste høretelefoner tæt på 7000 kr og lyd og anden kvalitet var utrolig! Aldrig har jeg været i nærheden af noget så utroligt godt lydmæssigt, de lyder lige så godt som mine gulvstående System Audio High End Stereo-højttalere, der for 20 år siden kostede £ 1200. Og de lyder bedre end de fleste ting på markedet. Jeg kan kun varmt anbefale Denons øretelefoner til enhver musikentusiast, fordi det er som at lytte til dyre high end stereohøjttalere. Her har jeg høretelefoner, der holder hele livet. Ti tommelfingre op for denon :-)

Jan-Henning
Norge
F.
Holland
2/19/2024

Lækre hovedtelefoner med fremragende lyd og god pasform.

F.
Holland
F.
Holland
2/19/2024
F.
Holland
Thomas
Tyskland
2/5/2024

Hej, jeg vil ikke bedømme mit køb endnu, fordi enheden stadig lyttes til. Men hvis hun fortsætter med at udvikle lytning, som det ser ud indtil videre, har jeg købt den helt rigtige enhed til mig. Købet var lidt ujævn - enheden er en, der er returneret. Emballagen var stadig i god stand, men en adapter, der var inkluderet i leveringsomfanget, var ikke inkluderet og blev kun opdaget af mig, og under samlingen (hvis du kan kalde det det) af adapteren var der også en lille fejlhånd, som kunne rettes med det samme. Afslutningsvis kan jeg kun anbefale at besøge alle tre filialer i Hamborg, fordi mange kokke kan være i stand til at forkæle bouillonen, men mangfoldighed af meninger kan også være et godt råd.

Thomas
Tyskland

Anbefalede produkter