Gå til indhold
Denon
CD-afspiller

Denon DCD-1600NE

9.699,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Vrid den fulde kvalitet ud af din højtelskede CD- og SACD-samling med denne audiofile afspiller. Flot finish i ægte aluminium.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon DCD-1600NE – tung og audiofil SACD/CD-afspiller i flot aluminiuimsfinish

  • Tung og stabil opbygning med front i sort eller sølv aluminium
  • Originalt Denon S.V.H. high-end løbeværk
  • Advanced AL32 Processing Plus-signalbehandling med 32-bit opsampling
  • Afspiller SACD / DSD-bitstream fra discs
  • DAC Master Clock design
DCD-1600NE er en audiofil SACD/CD-afspiller, som både i finish og præstationer er det perfekte match til Denons eksklusive stereoforstærker PMA-1600NE. Du kan selvfølgelig også bruge den i andre kombinationer med fremragende resultat. 32-bit audio-opsampling, Advanced AL32-signalbehandling, ny 32-bit/192kHz D/A-konverter, suverænt løbeværk og tung mekanisk konstruktion sikrer dig fremragende lydkvalitet til både SACD og CD.

DCD-1600NE er ikke helt så ekstremt tungt opbygget som topmodellen DCD-2500NE, men til gengæld sparer du en pæn sjat penge. Et strålende valg, hvis du vil have topkvalitet, men stadig skal tage lidt hensyn til budgettet.

DCD-1600NE fås i Premium Silver eller sort aluminiumsfinish. Systemfjernbetjening medfølger.

Støj og vibrationer ingen adgang
DCD-1600NE er hele vejen igennem konstrueret til at eliminere al mekanisk og elektrisk støj. Det eksklusive Advanced S.V.H.-løbeværk (Suppress Vibration Hybrid) er af Denons egen produktion. Værket har dobbelt topplade og vibrationshæmmende skuffe i støbt aluminium, og der er brugt en kombination af forskellige materialer, som optimerer både mekanisk stabilitet og præcision i signalaflæsningen.

For at forhindre indbyrdes påvirkning mellem den analoge og digitale sektion er DCD-1600NE udstyret med to transformere og helt adskilte strømforsyninger. Viklingerne i den analoge transformer er udført i eksklusivt OFC-kobber, og de to transformere er orienteret på en måde, så de ikke indstråler støj til hinanden. Selve monteringsbasen for transformerne er vibrationshæmmende udført i støbt aluminium. Resultatet er et drastisk forbedret signal/støjforhold og dermed hørbart bedre lyd.

32-bit signalbehandling og DAC Master Clock design for enestående lydkvalitet
DCD-1600NE er bestykket med Denons eksklusive 32-bit Advanced AL32 Processing Plus signalbehandline, og den opsampler alle musiksignaler til en opløsning på hele 32 bit, inden den videre signalbehandling. Denne drastisk forøgede opløsning giver langt højere detaljering og præcision både i og uden for det hørbare område, og det kan tydeligt høres i form af en utrolig naturlig og luftig musikgengivelse, hvor ruminformationen træder langt tydeligere frem, end du har været vant til fra almindelige CD-afspillere. De altafgørende D/A-konvertere arbejder også i 32-bit.

Det avancerede DAC Master Clock-design i DCD-1600NE sørger samtidig for at optimere den såkaldte "clock" i signaloverførslen fra afspiller til forstærker, så du undgår lydforringende jitter-støj (digital forvrængning i tidsdomænet). Denne audiofile detalje får du fuld glæde af, uanset om du lytter til musik i normal eller høj opløsning.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

  • Tung og stabil opbygning med front i sort eller sølv aluminium
  • Advanced AL32 Processing Plus signalbehandling med 32-bit opsampling
  • Originalt Denon S.V.H.-løbeværk
  • Afspiller SACD / DSD-bitstream fra discs
  • DAC Master Clock design

Begrænsninger

  • Ikke indgange for eksterne digitale lydkilder
  • Ikke USB-indgang
  • Ikke udgang for hovedtelefon

Tilbehør til Denon DCD-1600NE

Tekniske specifikationer

FjernbetjeningJa
TimerNej
D/A konvertering audioBurr-Brown PCM1795 32-bit/192 kHz

Anbefalede produkter